Nieuws
Maandag 30 oktober heeft ‘Apotheek Kernhem’ haar deuren geopend. De slogan ‘Dicht bij huis’ is nu ook voor de wijk Kernhem van toepassing. Om 08.30 werd de heer Poulus als eerste klant verwelkomt.
Apotheek_Kernhem_geopend 
‘Apotheek Kernhem’ is een full-service apotheek die de gebruikelijke diensten kan leveren. Naast het verstrekken van medicijnen en hulpmiddelen kunnen mensen ook terecht voor een gesprek met de apotheker over de medicatie. Daarnaast biedt de apotheek advies over bloedsuikermeters, incontinentiemateriaal en uitleg als de patiënt voor de eerste keer een medicijn gaat gebruiken of bij een vraag.
 
In ‘Apotheek Kernhem’ werkt een team van apothekersassistentes, een ondersteunend medewerker en een apotheker. Iedereen was eerder werkzaam in een andere Edese apotheek dus mogelijk komen klanten bekende gezichten tegen. Er is in ieder geval voor gezorgd dat de benodigde expertise aanwezig is.
De oppervlakte is klein waardoor de voorraden beperkt zijn. De apotheek werkt nauw samen met ‘Apotheek Veldhuizen’.
 
Begin september is ‘Kernhem Medisch Centrum’ geopend. In het centrum zijn verschillende zorgverleners gehuisvest zoals huisartspraktijk de Ginkel en huisarts de Wit. Als patiënten hun huisarts bezoeken dan zijn zij van harte welkom om nieuwe medicijnen direct op te komen halen in apotheek Kernhem. Voor medicijnen en hulpmiddelen die al langer gebruikt worden biedt de apotheek andere services zoals de herhaalservice, een herhaalnummer en een gratis kluisjesservice.
De apotheek is op werkdagen geopend zijn van 08.30 tot 17.30 uur.