Nieuws
Het herstel van de woningsector is in volle gang. De vraag naar woonruimte neemt na lange tijd weer toe en de woningen worden als gevolg van innovaties in de bouwsector beter betaalbaar.
Beekweide, de uitbreidingswijk van Renswoude is hier het levende bewijs van. En opnieuw wordt gestart met de verkoop van de derde fase.
Dit onderstreept de succesvolle verkoop van de eerdere fases en projectmakelaar Ab Gaasbeek ziet de toekomstige ontwikkeling dan ook met vertrouwen tegemoet.
 
Deze fase bestaat uit 12 rijwoningen, waarvan 4 hoekwoningen. Mensen die op zoek zijn naar nog meer woonruimte kunnen kiezen voor een van de vier halfvrijstaande woningen. De grootte van de woningen varieert, alsmede de architectuur. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels en bevinden zich aan de rand van het gezellige dorp.
 
Waarnemend burgemeester mevrouw A.E.H. van der Kolk en C. de Jong, directeur van De Bunte Projecten, tekenden de overeenkomst voor fase 3. Verantwoordelijk wethouder Dick Vlastuin is verheugd dat er vervolg wordt gegeven aan de verdere ontwikkeling van het nieuwbouwproject, een co-creatie van Gemeente Renswoude en De Bunte Projecten uit Ede.
 
Belangstellenden kunnen zich geheel vrijblijvend aanmelden via woneninbeekweide.nl en zullen periodiek worden geïnformeerd over de ontwikkelingen.