Nieuws
Jongeren uit de buitendorpen van de gemeente Ede kunnen op woensdag 24 juni deelnemen aan een mountainbiketocht door de bossen rondom Otterlo. Sportservice Ede organiseert deze activiteit in samenwerking met Wielervereniging Ede.
 
Op woensdag 24 juni van 18:30 tot 20:00 uur kunnen jongeren van 11 t/m 14 jaar meedoen aan een mountainbiketocht door de bossen in Otterlo. Er wordt verzameld op het schoolplein van de Ericaschool in Otterlo. Hier geeft Wielervereniging Ede eerst een korte uitleg over het mountainbiken en het afstellen van de fietsen. Vervolgens begeleiden zij de jongeren samen met de buurtsportcoaches van Sportservice Ede over de uitgezette route. Vorig jaar was de mountainbiketocht een groot succes, vier deelnemers zijn hierna lid geworden van de Wielervereniging Ede.
 
Deelname aan de activiteit is gratis. Kledingvoorschriften zijn sportieve kleding en sportschoenen. Opgeven is verplicht en kan via www.sportservice-ede.nl/mountainbikeotterlo. Hier kan ook worden aangegeven of je je eigen fiets en helm meeneemt of deze wilt lenen.
De kosten voor het lenen van een mountainbike bedragen 2,50 euro. Het dragen van een helm is verplicht. Geef je zo snel mogelijk op, voor uiterlijk 24 juni, let op is er plek voor maximaal 20 deelnemers.
 
Meer informatie is verkrijgbaar bij Annelies van Gelder, buurtsportcoach Sportservice Ede, via annelies.vangelder@sportservice-ede.nl of 06-52677892. Of via www.sportservice-ede.nl/mountainbikeotterlo