Nieuws
Donderdag 15 maart is Magda van den Berg, schoonmaakster op de ‘Ruitenbeekschool’, door
het team in het zonnetje gezet. Zij is inmiddels 12½ jaar aan de school verbonden als schoonmaakster. Deze 12½ jaar is trouwens wel verdeeld over twee perioden. Maar bij elkaar
heeft ze deze mijlpaal bereikt en dat is wel een felicitatie waard. Elke school is gebaat bij een goede schoonmaak. De ‘Ruitenbeekschool’ heeft het bijzonder getroffen, want wie maakt er schoon als Magda? Des te meer reden om hier de nodige aandacht aan te besteden. Met een smoesje werd ze naar school gelokt. Met een vaag verhaal over een nieuwe stofzuiger wilde ze wel om kwart voor vier naar school komen. Ze werd verrast met een high tea. Het team had
dat voor haar verzorgd. Na enigszins te zijn bijgekomen van de verrassing heeft Magda genoten van al het lekkers en keerde ze met feestmuts, cadeau en bloemen weer huiswaarts.
Magda_van_den_Berg_in_het_zonnetje_gezet
Zulke verrassingen doen het goed. Maar dat heeft ze dan ook verdiend, goede schoonmaaksters moet je met een lampje zoeken en als je er een hebt moet je er zuinig op zijn.
De school is dan ook zeer tevreden over het werk van de schoonmaakster en wil dat op deze manier ook wel eens laten weten. Op naar de volgende 12½ jaar!