Nieuws
Er is een super geslaagde voorstelling neergezet op feest van Landgoed Maarsbergen op woensdag 10 juli. Zo’n 1.650 bezoekers waren getuige van het optreden van de Middeleeuwse toneelgroep uit Lunteren!
 
Maarten Vriens en Louis Fraanje speelden de Proost van de toenmalige Proosdij van Maarsbergen, dat later dus het Landgoed Maarsbergen werd. De nieuwe bewoners heer van Maarsbergen (en Amsterdamse koopman) Samuel de
Marez (Jaco Van Riessen van Riessen) zijn vrouw (dochter van Amsterdamse burgemeester) Margaretha Trip (Tineke Roseboom) en dochter (Annemarèl van Doorn)van Landgoed Maarsbergen.
Het personeel: Gaart-Jan de Klepperman (Gert Jan van Doorn) , Theo en Mary Ann Borggreve (muziek en hoofd huishouding), Wilma Hooijer, Jenny Methorst en Fransien Fraanje, Wouter en
Jeanet van Engelenhoven met Jochem van Engelenhoven en Wolter Kelderman(kok).
Lunteren_in_de_spotlights_op_Landgoed_Maarsbergen 
 
Uniek en eenmalig
Van Ridder Fulco tot het landgoed Maarsbergen van nu. Deze unieke eenmalige show vertelde de geheimen van het Landgoed Maarsbergen. Een hilarische, ontroerende en spectaculaire reis door de eeuwen heen vol met paarden, toneel, zang en muziek.
In een ruim 1,5 uur durende voorstelling vol muziek, zang, toneel en dieren werden de bezoekers meegenomen in de roemrijke geschiedenis en geheimen van het Landgoed Maarsbergen. Met grappige anekdotes en spectaculaire acts hebben de bezoekers een onvergetelijk beeld gekregen van dit eeuwenoude landgoed op de Utrechtse Heuvelrug.
 
 
Foto:: ©Jac. Gazenbeekstichting