Nieuws
De zomer is in aantocht, de temperaturen stijgen en daarmee komt ook he ongedierte tot leven. Ongewenste gasten in en om het huis die erg irritant kunnen zijn. Mieren die hun eigen weg gaan, wespen die net boven uw terras een nest hebben, zilvervisjes die geen aangenaam gezicht zijn, zomaar een greep uit ongewenste bezoekers die men liever wilt hebben in en om het huis.
Loedeman Ongediertebestrijding is hierin uw helpende hand. Dit bedrijf uit Renswoude maakt korte metten met alle soorten ongedierte. Of het nou knaagdieren, vogels, insecten of houtaantasters betreft, er zijn altijd oplossingen voor te vinden en preventieve maatregelen voor te treffen.
 Loedeman_ongediertebestrijding
“Op zoek gaan naar oplossingen. Elk probleem moet weer anders aangepakt worden. Dit is afhankelijk van de situatie bij de klant.” Rein Loedeman is duidelijk in zijn benadering tot de bestrijding van het ongedierte. ‘Samen met de klant pak ik het probleem aan. Ik kom altijd aan huis en bekijk ter plekke de situatie. Belangrijk is namelijk dat wij een langdurige oplossing voor u vinden, zodat u geen overlast meer ondervindt van ongedierte.”
 
Loedeman Ongediertebestrijding: Tel.06 512 919 92, info@loedeman-ongediertebestrijding.nl www.loedeman-ongediertebestrijding.nl