Nieuws
‘Lionsclub Ede’ heeft 800 bloembollen geplant in de tuin van verpleeghuis ‘de Honskamp’ in Lunteren. Rond de kerstperiode overhandigde president Ton van Vuren van de Lionsclub de bloembollen aan Wim Hulsegge, vestigingsondernemer van ‘Opella de Honskamp’.
Na de overhandiging zijn de bloembollen door de leden van de ‘Lionscub’ gepoot. Op deze manier worden de bewoners van ‘de Honskamp’ door de ‘Lionsclub Ede’ in de bloemetjes gezet. Ze moeten nog wel geduld hebben tot het lente wordt.
 
De actie maakt deel uit van het 100-jarig bestaan van de internationale Lionsorganisatie. Voor deze gelegenheid wordt door alle Lionsclubs in Nederland geld ingezameld voor de Stichting ‘Het vergeten Kind’. Deze stichting zet zich in voor kinderen in Nederland die vanwege het gemis van een stabiele en veilige thuisomgeving leven in noodopvang. Door ‘Lionsclub Ede’ zijn voor dit doel duizenden bloembollen verkocht.
Daarnaast is ervoor gekozen een verpleeghuis in de gemeente Ede letterlijk in de bloemetjes te zetten.
Doel van de ‘Lionsclub Ede’ is geld inzamelen voor goede doelen en de handen uit de mouwen steken om de samenleving tot dienst te zijn.