Nieuws
Zaterdag 20 mei vond de jaarlijkse ‘Lentefair’ plaats bij de Petrakerk aan de Lunterseweg. De markt werd druk bezocht en veel mensen hebben de ‘Veluwse Lentetocht’ gefietst. Ook voor de kinderen was er veel te doen.
Honderden_bezoekers_Lente 
Voor de kinderen was er een levende knuffelhoek en een springkussen aanwezig. Verder werden er verschillende activiteiten georganiseerd voor kleine zusters en soldaten. Op de markt waren er veel kramen met tweedehands spullen en kon men terecht voor weekendboodschappen, kleding, bloemen, e.d.
 
De markt werd gecombineerd met de ‘Veluwse Lentetocht’. Dit is de naam voor twee fietsroutes. Bijzonder aan de routes was dat ze langs tal van bezienswaardigheden leidden en er een pauzeerplek met catering was ingericht langs de route. Enkele honderden fietsers namen hieraan deel.
 
Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik het nog geen vier jaar oude kerkgebouw te bezichtigen. De opbrengst van deze dag was bestemd voor de ZGG en aflossing van het kerkgebouw.
Iedereen is welkom in de zondagse diensten. De diensten beginnen om 09.30 en 16.00 uur. Afwijkende tijden en meer informatie zijn te vinden op www.gergemede.nl.