Nieuws
Gebruik al je zintuigen in de Van Gogh galerij, voer een wisselgesprek bij het werk van Marlene Dumas, werk mee aan gezichtsbedrog en laat je voetafdruk achter in het museum. Kom je ook?
 
In de kerstvakantie, op zaterdag 2 en zondag 3 januari 11.00-16.00 uur organiseren studenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem alweer de vijfde editie van De Winterspelen. Dit jaar vinden De Winterspelen voor het eerst gelijktijdig plaats in Museum Arnhem én het Kröller-Müller Museum. Voorgaande jaren was dit evenement een groot succes. Kinderen, vaders en moeders, opa’s en oma’s kunnen zich weer laten verrassen door vernieuwende en creatieve activiteiten bij beroemde kunstwerken uit de collectie.
 
Het thema van De Winterspelen is ‘Bewegen en Stilstaan’. In Museum Arnhem en het Kröller-Müller worden families uitgedaagd om samen de beweging in kunstwerken te zoeken en stil te staan bij bijzondere verhalen uit beide collecties. Door een live videoverbinding tussen de twee musea werken alle families tijdens De Winterspelen samen aan één groot interactief kunstwerk. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor het hele gezin!
 
Wanneer en voor wie:
Zaterdag 2 en zondag 3 januari 2016
Van 11.00 - 16.00 uur
Voor gezinnen of opa’s en oma’s met (klein)kinderen vanaf 5 jaar.
Meedoen aan De Winterspelen is gratis voor iedereen met een geldig entreebewijs van het museum. Aanmelden is niet nodig.
 
Speciale korting bij Kröller-Müller Museum
Tijdens De Winterspelen ontvangen Kinderen van 6 t/m 12 jaar 50% korting op een toegangskaartje voor het Park en museum. Het kinderkaartje met korting is alleen te koop bij één van de drie ingangen van het Park.
 
Korting bij Museum Arnhem
Kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang tot het museum
 
Meer informatie is te vinden op http://www.krollermuller.nl of op:
Het Kröller-Müller Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur, de beeldentuin sluit om 16.30 uur.
 
Museum Arnhem is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
http://instagram.com/dewinterspeleninstagram.com/dewinterspelen