Nieuws
In de buitendorpen van de gemeente Ede houdt Sportservice Ede, in samenwerking met Welstede, een ketenvoetbaltour. Iedereen van 14 t/m 18 jaar kan op donderdagavond 2, 9 en/of 16 juli gezellig komen voetballen.
 
Het ketenvoetbaltour is gericht op jeugd en jongeren die de jongerenketen in het buitengebied bezoeken, maar is ook toegankelijk voor vriendengroepen. Naar aanleiding van een geslaagd ketenvoetbaltoernooi vorig jaar in Harskamp is er besloten om dit jaar op drie locaties een ketenvoetbalavond te houden. De voetbalavonden zijn van 19:00 tot 21:00 uur.
 
Op donderdag 2 juli wordt er een voetbalavond gehouden op het veldje bij De Oude Stolpe in Harskamp. Een week later, op 9 juli, kunnen jongeren komen voetballen op het veldje aan de Ring/de Hooijer in Wekerom. En ter afsluiting op 16 juli op het veldje bij Ana Upu aan de van der Duyn van Maasdamstraat in Lunteren.
 
Deelname aan de activiteit is gratis. Vooraf opgeven is verplicht, dit kan via www.sportservice-ede.nl/ketenvoetbal . Jongeren kunnen met hun eigen keet meedoen, maar ook met vrienden en/of vriendinnen.
Meer informatie is verkrijgbaar bij Annelies van Gelder, buurtsportcoach Sportservice Ede, via annelies.vangelder@sportservice-ede.nl of 06-52677892.