Nieuws
Zoals elk jaar organiseert het Christelijk Streekkoor Otterlo samen met de Harmonievereniging Excelsior uit Harskamp, ook dit jaar weer een Kerst samenzangavond, onder het motto: Kerst voor Iedereen. Deze avond vindt plaats op donderdag 10 december, om 19.30 uur in Partycentrum De Molen in Harskamp, de zaal gaat open om 19.00 uur.
 
Op deze avond is er, naast koorzang en muziek van Excelsior, ook veel samenzang van mooie kerstliederen.
De algemene leiding van deze avond is weer in handen van Ina Oosterhof. Het Christelijk Streekkoor Otterlo staat o.l.v. zijn dirigent Arjan van der Roes. De muziekvereniging Excelsior uit Harskamp staat o.l.v. van de dirigent Jón Staekenborg. Verder zal er worden meegewerkt door Anneroze Korporaal op de piano.
Ook zal er medewerking worden verleent door het kinderkoor De Horizon uit Lunteren o.l.v. Henriette Broekman. De zaal wordt wederom weer beschikbaar gesteld door Partycentrum “De Molen”.
 
Tijdens deze avond zal er worden gecollecteerd. De collecte wordt deze keer geschonken aan verpleeghuis Metje in Harskamp Na afloop is er weer gelegenheid om over deze avond van gedachten te wisselen.