Nieuws
Van vrijdag 14 t/m vrijdag 21 december kunt u, ’s morgens tussen 09.00 uur en 12.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 20.00 (op zaterdag de 15e en vrijdag de 21e alleen ’s morgens), uw kerstkaarten zonder postzegels in verenigingsgebouw Elim, achter de hervormde kerk in Wekerom, inleveren.
U betaalt het PostNL-tarief van 78 eurocent per kaart (of meer bij zwaardere kerstkaarten of kaarten voor het buitenland).
 
Uw kaarten worden door vrijwilligers voorzien van een stempel of een postzegel. Kerstpost met een stempel wordt door vrijwilligers drie keer per week bezorgd in Wekerom en in veel plaatsen in de omgeving.
Deze actie wordt georganiseerd door de zendingscommissie van de Hervormde Gemeente van Wekerom. De opbrengst is dit jaar voor stichting Kimon.
 
Kimon richt zich op het noodlijdende kind wereldwijd. Via zending en hulpverlening wil Kimon de nood van deze kinderen verlichten en zo dienstbaar zijn in de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Het geld is bestemd voor een project in het Afrikaanse land Guinee-Bissau. Het team dat hier werkzaam is, wil zorg dragen voor de lichamelijke, geestelijke en materiële noden van de gehandicapte kinderen en jeugd in de zuidelijke provincies. Dit vindt plaats door voorlichting, zorg en revalidatie.
Het team traint ook lokale vrijwilligers om de kinderen te kunnen helpen.