Nieuws
Bij plattelandswinkel ’t schuurtje in De Valk is de kerstperiode ook binnengeslopen. Evenals voorgaande jaren is ook nu de zolder weer geheel in kerstsfeer gemaakt. Het echte huiskamer gevoel komt je tegemoet, wanneer de laatste treden van de trap genomen zijn.
 Kerstpakketten-3
Ze weten er bij ’t Schuurtje er elk jaar iets bijzonders van te maken. Langs de kant staan tientallen producten uitgestald voor de kerst- en eindejaarpakketten. Men kan er een geheel eigen pakket samenstellen met producten die aansluiten bij de ontvanger.
De inhoud kan bestaan uit o.a. de wijn uit Otterlo, Remeker kaas uit Lunteren, de Valkse honing, de harde worst van Ecofields.
En …, niet te vergeten de eigen gebakken appeltaart van ‘t Schuurtje. Deze worden nog steeds gebakken door Jeltje en het team van ‘t Schuurtje.
“Vergeet niet de rookworst en rookspek!”, laat manlief Bram nog weten.
Op de zolder staan ook voorbeeldpakketten. Maar mocht het beginnen te duizelen roep dan even naar beneden en met het deskundige advies moet er dan wel uit te komen zijn.
 
De zolder is ook een mooie inspiratiebron voor als men iets wilt geven voor een verjaardag, trouwerij, jubileum, of misschien wel voor jezelf. Leuk toch jezelf te verrassen met een feestelijk cadeautje voor in de december maand.