Nieuws
Woensdag 13 februari was er weer de jaarvergadering van de Christenvrouw in De Valk. Om 18.00 uur uur was iedereen present om gezellig samen te eten van een Chinese maaltijd. Deze was door verschillende leden verzorgt. Er is door iedereen heerlijk gegeten van de verschillende gerechten.
 
Twee bestuursleden traden af, nl. de presidente Marty Heerikhuize en de secretaresse Jannie v.d. Haar. Nieuw in het bestuur kwamen Jannie v.d. Bruinhorst en Gerrie Davelaar.
Luutje Veldhuizen mag zich, vanaf heden, de nieuwe presidente noemen.
In het afgelopen bestuur jaar bedankten helaas enkele leden. Het goede nieuws echter is dat er vijf nieuwe leden te vermelden vielen. Hieronder enkele jongere dames, waar men heel blij mee is want men was aardig aan het vergrijzen.
 
Alie v.d. Berg en Gijsje Teunissen kwamen verslag doen van een heel spectaculaire vliegreis, die wel heel spannend was verlopen.
Fatima vertelde over het lastig inburgeren omdat de Nederlandse taal wel heel moeilijk is om te leren, waarbij ze verschillenDe voorbeelden gaf.
Nita Seldenrijk vertelde over een weddenschap die wel heel verrassend afliep.
Na nog een lekker glaasje was er nog de grote verloting. Het was weer als vanouds een gezellige avond voor iedereen.
 
Negen trouwe leden werden er gehuldigd, 25 jaar lid, Marijke Beek en Steef Hazeleger. 30 jaar lid Ria van Beek, Corrie Hol, Willie van Lagen en Hennie v.d. Pol. 35 jaar lid Marry Morren en Martha Schut en 40 jaar lid Marty van Heerikhuize.