Nieuws
De jaarvergadering van Christelijke vrouwenbond ‘de Schakel’ van Harskamp, Otterlo en Wekerom werd op 13 februari gehouden in de Houtkamp te Otterlo.
De avond begon met een gezellige gezamenlijke maaltijd waarvoor de leden veel verschillende warme en koude gerechten mee hadden gebracht. Het officiële deel bestond o.a. uit het lezen van het jaarverslag en het huldigen van een aantal jubilaressen.
Het bestuur kreeg van de leden wat chocola en een bon om naar een leuke workshop te gaan. De vergadering werd besloten met een grote verloting met veel mooie kleine prijzen en drie hoofdprijzen. Het was een bijzonder geslaagde avond.
Jubilarissen_bij_Chr_Vrouwenbond_de_Schakel 
Op de foto de jubilaressen die gehuldigd werden tijdens de jaarvergadering.
Staande v.l.n.r. Mevr. Eva van Dorland-van Santen, 20 jaar lid. Mevr. Evelien van Omme-Onderstal, 25 jaar lid en Marie Top-van Santen, 30 jaar lid. Mevr. Jannie Broekhuizen-Mulder, 25 jaar lid.
Daarvoor zitten mevr. Hennie Kroon-de Hoop, 30 jaar lid en mevrouw E. van Dijk-Meijer, die al 50 jaar een trouw lid en daarom nu erelid werd. Mevrouw van Dijk kreeg daarom ook nog een oorkonde.
Jubilaressen mevrouw Ger de Geit-van Lagen en mevrouw Lies Teunissen-de Koning waren helaas deze avond verhinderd.
Zij waren resp. 40 jaar en 35 jaar lid en kregen de mooie bos bloemen en de leuke mok thuisgebracht.