Nieuws
Een groep van negen jongeren reist deze zomer af naar Malawi. Zij verblijven daar van 25 juli t/m 9 augustus om daar hulp te bieden bij de bouw van een huis voor de matrone (moeder) van een weeshuis.
Verder zullen zij gaan helpen bij het uitdelen van voedsel, kleding en het geven van Bijbelonderwijs. Voor de bouw van het huis is veel geld nodig. Op dit moment zet de groep zichzelf in om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Ze hebben rond Pasen een actie gehouden door krentenbroden en paasstollen te verkopen.
 
Momenteel is men druk bezig met de organisatie van een actiemarkt. Deze markt wordt gehouden op zaterdag 28 mei bij Hoeve Landlust aan Rijksweg in Ederveen. Op deze markt men in elk geval kramen vinden met: Jemako, Aloë Vera, Cadeau & Zo, De Bruine Meren, Zoutewelle Boeken, snoep en speelgoed, enz.
Voor de kinderen is er genoeg te doen bij de skelterbaan en het springkussen. Uiteraard vindt u op de markt ook koffie, patat en broodjes.
Men wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen en op die manier een bijdrage te leveren aan het grote bedrag dat nodig is voor de bouw in Malawi! U bent welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.