Nieuws
Haar naam is Jolanda Methorst, ze woont aan de Lage Valkseweg en is sinds een paar weken gestart als zelfstandig reisadviseur. Reizen en het zoeken naar de mooiste reisbestemmingen was altijd al haar passie.
Jolanda_Methorst_start_als_reisadviseuse
Tijdens haar studie op de hotelschool heeft ze mooie reizen mogen maken en ook daarna is het reisvirus altijd gebleven. Daarom heeft Jolanda vorig jaar de knoop doorgehakt en ervoor gekozen van deze hobby haar beroep te maken, als zelfstandig reisadviseur. Je bent bij Jolanda aan het juiste adres voor jouw droomreis op maat!
Ben je op zoek naar een strandvakantie, een rondreis, een stedentrip of een verre reis? Jolanda geeft een persoonlijk reisadvies en regelt jouw reis van A tot Z. Je hoeft zelf enkel nog jouw koffer in te pakken en te gaan genieten van een mooie reis.
Ook een wintersportvakantie, cruise of treinreis, all inclusive vakantie, sportreis, actieve vakantie, huwelijksreis of teambuilding weekend kun je bij haar boeken.
Doe meer inspiratie op www.jolandatravel.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Jolanda Methorst Personal Touch Travel (06 5351 0049), www.facebook.com/jolandamethorsttravel/