Nieuws
Van 29 juli tot en met 1 augustus vond de jaarlijkse gezinsbeurs ‘Naar Buiten’ plaats in Barneveld. Ook Jaap Speelziek Opleidingen was hierbij met hun nieuwe lestractor aanwezig, om voorlichting te geven over o.a. de wet- en regelgeving rondom het nieuwe T-rijbewijs. Bezoekers konden zich bij de stand van Jaap Speelziek Opleidingen inschrijven om in aanmerking te komen voor een gratis rijopleiding naar keuze.
Jaap_Speelziek_overhandigt_cheque 
Afgelopen week overhandigde Jaap Speelziek de cheque aan de 16-jarige Ferdinand Boonzaaijer. Hij komt in aanmerking voor een gratis compact rijopleiding personenauto bij Jaap Speelziek Opleidingen. Ferdinand was tijdens de beurs door zijn zus opgegeven voor de gratis rijopleiding naar keuze. Het streven is om op zijn 17e verjaardag op 14 april af te mogen rijden.
De leerling van de bouwopleiding aan het Van Lodenstein College in Hoevelaken is idolaat van vrachtwagens en zijn passie is dan ook om chauffeur te worden.
 
Jaap Speelziek Opleidingen is een opleidingsinstituut voor alle rijbewijzen, transport en logistieke scholingen en veiligheidstrainingen. Daarnaast bieden zij medische/juridische begeleiding inzake het halen, maar ook het behouden van een rijbewijs.
Meer informatie over Jaap Speelziek Opleidingen is te vinden op de website: www.speelziek.nl