Nieuws
In verschillende dorpshuizen is er de mogelijkheid om naar een 2-wekelijkse ontmoetingsbijeenkomst voor senioren te komen.
Tijdens deze bijeenkomsten die door vrijwilligers begeleid worden, is er naast een kopje koffie of thee de mogelijkheid om “bij te praten”of een spelletje, zoals rummicub of sjoelen, te doen. Niets moet, het kan.
In het kulturhus “De Hooge Valk” in de Valk is deze ontmoetingsbijeenkomst in de even weken op woensdagmorgen van 10.00 - 12.00 uur ( woensdag 7 maart)
In het dorpshuis de Zicht in Ederveen is deze ontmoeting in de oneven week op donderdagmiddag van 14.00 - 16.30 uur.(donderdag 15 maart)
 
Voor informatie en advies is tijdens deze bijeenkomsten een sociaal werker van Malkander aanwezig.
 
Bingo middag in de Zicht
Op de eerste maandag van de nieuwe maand is er ‘s middags een gezellige bingo-bijeenkomst in de Zicht. De middag begint om 14.00 uur. De zaal is om 13.30 uur open. U bent van harte welkom om maandag 5 maart.
 
Open eettafel in de Zicht
Dinsdag 6 maart kunt u tussen de middag genieten van een overheerlijke verse maaltijd. U kunt zich opgeven bij Joke Nab tot de maandagmiddag voor de maaltijd. tel. nr. 0623023308.
 
Modeshow in de Zicht
Dinsdag 13 maart bent u welkom voor de modeshow in de grote zaal van de Zicht.
Modehuis van de Pavert verzorgt deze modeshow. De kleding wordt door vrijwilligers geshowt.
De middag begint om 14.00 uur. De zaal is om 13.30 uur open.