Nieuws
Wilt u een eigen bewonersplatform in uw dorp? Waar u informatie kunt halen en geven, help en aanbod op kwijt kunt, kunt zien waar allerlei activiteiten plaatsvinden in uw omgeving?
Het gaat om een interactieve website waarop veel informatie over de dorpen te vinden is. Maar inwoners kunnen er zelf ook informatie, hulp en aanbod op kwijt. Tijdens twee informatieavonden wordt uitgelegd hoe een dergelijk platform opgezet kan worden en wat de mogelijkheden zijn.
 
Buurtverbinders
Het platform wordt opgezet door buurtverbinders. Buurtverbinders zijn actieve bewoners uit het dorp. Zij verbinden actief bewoners, voorzieningen en organisaties in de buurt aan elkaar. Zij krijgen een speciale training om buurtverbinder te worden en het platform op te bouwen.
 
Informatieavonden
Bewoners die meer willen weten hierover zijn welkom op de informatieavonden.
dinsdagavond 21 februari in het partycentrum Floor
vanaf 19.30 uur, Dorpsstraat 36 in Lunteren
of
donderdagavond 23 februari in De Waldhoorn
vanaf 19.30 uur, Dorpsstraat 2 in Otterlo
 
Aanmelden
Tot uiterlijk 19 februari kunnen bewoners zich aanmelden via mijnbuurtjededorpen@gmail.com of bellen naar 06-50261809. Vermeld naam, indien van toepassing, organisatienaam en telefoonnummer. De koffie en thee staan klaar. Vergeet niet uw dorpsgenoten mee te vragen!
 
Informatie
Meer informatie en inspiratie op