Nieuws
Op maandag 26 september vond de algemene ledenvergadering van SDS’55 plaats. Tijdens deze vergadering werd er een nogal bijzonder agendapunt toegevoegd, namelijk het voorstellen tot het benoemen van een nieuw ‘erelid’ en ‘lid van verdienste’ van SDS’55.
 
Het kwam voor de meeste aanwezigen dan ook niet als verassing dat Herman Sündermann tot ‘erelid’ benoemd zou moeten worden. Uiteraard werd hier unaniem door de leden mee ingestemd en daarmee kreeg Herman de welgemeende felicitaties en dankwoord voor alles wat hij in het verleden voor de vereniging heeft betekend en wat hij uiteraard als zittend secretaris in het dagelijks bestuur van SDS’55 nog steeds voor het voetbal in Wekerom betekend.
Eveneens werd Klaas Oostindie voorgedragen om binnen SDS’55 toegevoegd te worden aan de club ‘lid van verdienste’. Uiteraard was ook hier geen enkel bezwaar tegen. Binnen de vereniging is het natuurlijk meer dan bekend dat ook Klaas heel veel voor SDS’55 heeft betekend. Ook de functies die Klaas heeft bekleed zijn er haast te veel om op te noemen en de laatste jaren was hij natuurlijk één van de gezichten van het zaalvoetbaltoernooi in de Reehorst.