Nieuws
Sinds 1 november 2016 is ‘HappyNurse Thuiszorg’ met wijkteams in o.a. Lunteren en Ederveen gestart. Tineke de Wit, vestigingsmanager van de wijkteams Lunteren, Ederveen en Bennekom, over hoe deze periode is vergaan.
HappyNurse_Thuiszorg 
“Toen wij met HappyNurse van start zijn gegaan, hebben we de verzorging van de gasten voor stichting Allegoeds Vakantie in hotel Het Bosgoed overgenomen van een andere thuiszorgorganisatie. Ook een aantal medewerkers zijn van hun oude organisatie naar HappyNurse Thuiszorg overgegaan. Op deze manier ondervingen de gasten en het personeel zo min mogelijk verandering. Dit heeft geen windeieren gelegd; iedereen is tevreden. Tevens voldoen we hiermee aan één van de kernwaarden van HappyNurse: een Happy Nurse die met plezier werkt, straalt dit ook uit naar de patiënten.”
 
“Het team van HappyNurse biedt zorg aan onze vakantiegasten in groepshotel Het Bosgoed in Lunteren. Daar zijn we ontzettend blij mee. Wij hopen dat we nog lang van hun goede service gebruik mogen maken; jullie maken mede vakanties voor ouderen met een zorgvraag mogelijk. Bedankt! “ Laat Liesbeth van der Bruggen namens Allegoeds Vakanties weten.
 
Naast de zorg in de hotels richt HappyNurse Thuiszorg zich op de thuiszorg in de wijk. De wijkteams proberen zo persoonlijk mogelijk zorg te leveren met goed deskundig personeel. De lijnen zijn kort, zo is het mogelijk om via een app berichten door te geven of vragen te stellen. Ook zijn ze 24 uur bereikbaar. Als het nodig is kan een sleutelkastje worden aangebracht voor een personenalarmering. HappyNurse Thuiszorg kan ook zorg geven aan PGB patiënten en/of hiervoor de indicatie stellen. Alles in overleg met de patiënt en zonder enige betutteling.
 
Naast deze werkzaamheden HappyNurse Thuiszorg, samen met oefentherapie Lunteren, een thema avond verzorgd over chronische pijn in het Westhoffhuis. In het najaar van 2017 worden weer twee avonden verzorgd om mantelzorgers en vrijwilligers te ondersteunen. Hierbij wordt bijvoorbeeld geoefend met tiltechnieken. Ook worden diverse hulpmiddelen getoond.
Op donderdagmiddag is Tineke de Wit, tussen 13.00-14.00 uur aanwezig in het Westhoffhuis. Men is altijd vrij om er binnen te lopen en haar aan te spreken.