Nieuws
 Het is alweer 12 ½ jaar geleden dat Hannelies , samen met haar zus Arenda, bij ’t Schuurtje kwam werken. De eerste jaren alleen ’s avonds. Ze kwam dan afwassen, stapels taartblikken. Daarna de hele keuken schoon, spiegelen in de winkel, die toen nog op de oude plek was.
Vol energie kwam ze elke week weer opdagen. Juist als bij ons de energie een beetje opwas, was daar Hannelies. Dankzij haar uithoudingsvermogen was de keuken elke week weer piek fijn in orde.
Wat we wel zagen , is dat Hannelies graag de winkel in wilde. Klanten helpen, was haar grote wens.
En ja hoor, alweer 5 jaar staat Hannelies in de winkel. Met veel toewijding, enthousiasme, en veel liefde runt ze de winkel, alsof het haar eigen winkel is.
Hannelies_gaat_trouwen
Niets is haar te veel. De ene keer schoonmaak, de andere keer een kerstzolder inrichten, pakketten maken….ze doet het allemaal even graag. Met haar energie en zorgende hand, is zij een bron van inspiratie.
Het leukste vindt ze nog de klanten helpen. En wat heel bijzonder is: de klanten gaan allemaal even blij weer naar huis. En is er toch een probleem? Hannelies zorgt wel voor een oplossing, praktisch als ze is!!! Echt waar….je kunt alleen maar van zo iemand dromen.
En nu gaat ze trouwen, met haar Cornelis!
Weer een nieuw hoogtepunt in haar leven. Toch blijft ze gewoon werken in de winkel, waar we heel blij mee zijn. We hopen dat je nog heel wat klanten helpen mag en dat we nog lang van je mogen genieten als Hannelies Aalbers.