Nieuws
Zaterdag 21 maart werden er turnwedstrijden in de 5e divisie gehouden in Beekbergen. Dit was de tweede voorronde wedstrijd. DOTO Harskamp deed met 11 meisjes in elke leeftijdscategorie mee.
 
Als eerste mochten de jongste meisjes, instap D2, hun oefeningen laten zien bij alle vier de onderdelen, brug met ongelijke leggers, vloer, sprong en balk. Er werden zeer mooie oefeningen geturnd. Dit was aan het eindresultaat ook te merken. Dana van den Brink behaalde de 1e plaats en mocht goud in ontvangst nemen. Noël Onderstal werd 5e en Nikita Garderbroek 13e in een deelnemersveld van 22 turnsters.
In een leeftijdscategorie hoger turnde Kirsten van de Hoek, zij werd 7e en moest het tegen 23 turnsters opnemen. In jeugd 1 kwamen Esmee van den Brink, Lisanne Beumer, Nina Schut en Ingeborg Duits in actie. Waar Esmee in de vorige wedstrijd 3e werd kwam ze nu net iets te kort voor een medaille en werd zij 4e, de andere meisjes werden 9e, 10e ,en 11e .
De laatste wedstrijd turnden Sophie Hol en Tamara Schut in pupil 2, waar een podium plek was voor Sophie Hol, zij behaalde de bronzen medaille. Tamara eindigde als 19e . In dezelfde wedstrijd turnde Sabine van der Waal in leeftijd categorie senior. Zij werd 9e van de 17 deelnemers.
Goud_en_Brons_voor_DOTO 
Zaterdag 25 april zijn de finale wedstrijden, daarvoor hebben drie meisjes van DOTO zich weten te plaatsen. Dana van den Brink, Sophie Hol en Esmee van den Brink.