Nieuws
In het kader van Gezond 2019, bieden we je een breed scala aan sportlessen. Wil je afvallen of wil je fit worden en lekker fit blijven? Kom ervaren hoe leuk sporten kan zijn!
 
Tijdens de diverse lessen werken we keihard aan onze conditie en figuur. Ieder op zijn eigen tempo en niveau. Dat is het unieke van onze workouts op muziek! Of je nu lang niet gesport hebt of je nu een fervent sporter bent, of je dik of dun bent, iedereen zal uitdaging vinden in onze lessen. Geen saaie fitnessapparaten waarop je jezelf moet motiveren, maar oefeningen met uitdagende materialen en veel actie!
 
Onze lessen zorgen ervoor dat je spieren sterker, houding en figuur verbeterd en calorieën verbrand worden en conditie verbeterd wordt. Je wordt opgezweept door de muziek. En je medesporters en instructeur(s) dagen je uit net iets verder te gaan dan je dacht te kunnen.
 
Wil je actie, zweten, springen, dansen en/of werken aan je conditie?
Dan hebben we in ons aanbod: ConditieShape, DanceFitness, BodyShape, FreedomFit, KidsDance en BuikSpierKwartier.
 
Wil je beheersing, houding, spiertraining, lenigheid, kracht, balans, rust en shape? Kom dan meedoen met RugFit, Pilates, Vitaal (50+) en Yoga (combinatie Hatha en Yin).
 
Spreekt jou de buitenlucht aan: wandelen, rust en natuur?
Dan kan je meedoen met Nordic Walking en duurloop.
 
Wil je buitenlucht, ben je beginnende sporter, houd je van actie en uitdaging en geniet je graag van de natuur?
Dan hebben we voor jou een opstartcursus hardlopen, hardlooptrainingen, Nordic
Walking en/of Bootcamp, waarbij we krachtoefeningen in een flink tempo afwisselen
met oefeningen voor uithoudingsvermogen en snelheid. Er wordt hard getraind, maar
ook veel gelachen.
 
Wil je lekker komen sporten, maar weet je niet wat voor jou geschikt is? Kom dan een hele week gratis lessen volgen. Zo kan je uitproberen wat je leuk vindt en ervaren hoe het is om bij Club Physique te sporten. Het team van Club Physique geeft les in ‘Ut Sporthuus’ in Lunteren. Ons professionele en gediplomeerde team geeft afwisselende lessen voor mannen en vrouwen. Ook hebben we een actieve buitensporttak met hardlopen, Nordic Walking en bootcamp
 
Sporten met professionele begeleiding tegen een scherp tarief, zonder vast te zitten aan een (wurg)contract? Het kan bij Club Physique!
 
Visie Club Physique, Samen Actief: met ons professionele team verzorgen we in Ut Sporthuus in Lunteren groepslessen voor mannen en vrouwen, van 7 tot 85 jaar jong. Onze visie is dat het gemakkelijker is om samen je doel te bereiken dan alleen. Je komt bij een sportclub vaak als individu binnen, maar wij streven ernaar dat onze groepslessen ook echt groepslessen zijn. Wij willen je stimuleren gezonder, sterker en positiever door het leven te gaan. We willen je laten ervaren dat het gezellig is om te gaan sporten en dat je je gezien voelt door je instructrice/instructeur en je medesporters. Bij Club Physique vinden we aandacht belangrijk, we hopen dat je deze sfeer komt ervaren bij Club Physique, samen actief!