Nieuws
Op Hemelvaartsdag, 5 mei, organiseert Stichting Trekkertrek De Klomp wederom een trekkertrekwedstrijd. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar KiKa!
De tractoren komen in actie op een terrein aan de Nieuwenhuizerweg, hoek Beekhoekweg, net over de grens van Renswoude/Lunteren. De organisatie is ontzettend blij gebruik te mogen maken van het terrein van de familie Van Heerikhuize.
 
Wat ooit begon als een klein evenement heeft steeds grotere vormen aangenomen en is uitgegroeid tot een waar spektakel! Er zal in diverse standaard-, sport- en supersportklassen op twee banen worden gestreden om prachtige bokalen en bloemen! Ook zullen er een aantal demo’s gegeven worden. LMB van de Brink uit Harskamp stelt tractoren beschikbaar voor het baanonderhoud.
 
Tevens is er een kinderdorp op het terrein, met springkussens, een echte stormbaan, schminken en een grabbelton. Voor de innerlijke mens kunt u terecht bij de catering van ’t Noorden, lekkere ijsjes van de ijsbus of bezoek de poffertjeskraam. Neem een kijkje bij hetgeen rondom de baan is te zien, bijvoorbeeld de kraam met mooie miniaturen of de KiKa beren.
Zonder de enthousiaste inzet van zo’n 40 vrijwilligers en de 150 sponsors zou deze dag niet mogelijk zijn!
 
De entree bedraagt € 7,50 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis (parkeren is gratis). Luister naar Radio NL en maak kans op vrijkaartjes!
De aanvang is om 12:00 uur. Voor meer informatie kijk op www.trekkertrekdeklomp.nl of like op facebook https://www.facebook.com/TrekkertrekDeKlomp.