Nieuws
Zaterdagavond 30 mei werd er een touwtrekwedstrijd bij Touwtrekvereniging Lagerweij gehouden. De avond maakte deel uit van de competitie van gewest West, voor de getrainde teams.
Er was een aparte poule voor ongetrainden, dames, jeugd en gevorderden. Ook stond de kidsklasse op het programma.
Geslaagd_toernooi_TTV_Lagerweij 
‘s Avonds was het droog en scheen de zon, ideale omstandigheden voor zowel deelnemers als publiek. De kidsklasse was voor ongetrainde kids van 6 t/m 12 jaar. Er waren een kleine 30 kinderen die zich voor de wedstrijd opgegeven hadden, dat werden 3 teams. Er werd een dubbele poule getrokken. De organisatie zag veel aanstormend talent aan het touw en het publiek stond enthousiast aan te moedigen.
 
Alle kidsteams behaalden punten en sommige teams waren aardig aan elkaar gewaagd. De deelnemende kinderen kregen na afloop van de wedstrijd allemaal een mooie, verdiende medaille.
Bij de wedstrijden van de ongetrainden waren er damesteams, herenteams en jeugdteams die streden om de bekers. Auto van de Brink kwam als winnaar uit de bus.
Bij de getrainden behaalden TTV Lagerweij de tweede plaats. In totaal deden er 12 teams mee aan deze vierde competitieavond van gewest West.
 
De organisatie kijkt terug op een mooie wedstrijdavond en wil alle sponsors, vrijwilligers, jury, scheidsrechters, EHBO, deelnemers en publiek bedanken voor hun bijdrage.
 
Uitslagen toernooi TTV Lagerweij 30 mei 2015
Heren/dames/jeugd ongetraind:
1. Auto van de Brink, 2. Hardeman en van Harten, 3. Boer zoekt touw, 4. Beunhazen, 5. V.T.T.G., 6. Doorzakkers
 
Kidsklasse:
1. Trekboertjes (7 punten), 2. Boer zoekt touw (5 punten), 3. Powerkids (4 punten)