Nieuws
Ook hij begon negen jaar geleden in een schuur. De inmiddels Lunteraan John Zeeman volgde de weg van Bill Gates (de grote man van Microsoft) met het opstarten van zijn bedrijf: 2dehandslaptops.nl. De schuur werd twee jaar geleden ingeruild voor een eigen ruimte in een bedrijfsgebouw in Veenendaal. Het is geen Silicon Valley geworden, maar daar zat John ook niet op te wachten. Hij heeft in Veeendaal prima mogelijkheden gevonden voor zijn bedrijf. Een andere Lunteraan trad bij de verhuizing bij hem in dienst, Marcel Roseboom.
 Flink_besparen_op_ICT_hardware
John Zeeman is met 2dehandslaptops inmiddels een bekend fenomeen geworden in de regio als winkel en landelijk met de webshop. Bedrijven, ZZP’ers, zorginstellingen, scholen en scholieren weten 2dehandslaptops.nl te vinden. Tot 60% kan men besparen op hardware van computers, laptops en tablets . En, met garantievoorwaarden.
Goede kwaliteit en service voor een schappelijke prijs, daarmee heeft John zijn bedrijf in de markt gezet. “Een eerlijk verhaal vertellen aan je klant. Ik heb liever dat deze een paar keer terugkomt en het dan voor hem duidelijk is hoe het werkt, want niet iedereen is even bedreven met computers. Daar moet je begrip en respect voor hebben.”
 
In de shop in Veenendaal en op de website vindt u business laptops, computers en tablets met recente specificaties. Professioneel gecontroleerd, opnieuw geïnstalleerd en inclusief garantie. 2dehandslaptops.nl beschikt over een eigen reparatiedesk voor uw laptop, computer, Ipad , Iphone.
Tevens is het bedrijf Microsoft partner en Technology specialist.
U bent er welkom voor een enkele laptop of computer tot een complete ICT-inrichting voor uw organisatie. Besparen kan heel simpel zijn: Bij 2dehandslaptops.nl rekenen ze het voor u uit!
 
Neem contact op met John of Marcel via 0318-551155 of mail naar info@2dehandslaptops.nl Internet: www.2dehandslaptops.nl