Nieuws
Onder grote belangstelling is zaterdag 10 januari, tijdens de expositie van amateurkunstenaars, in Huize Kernhem bekendgemaakt welk kunstwerk door het publiek als meest aansprekend beoordeeld is. Het schilderij ‘Moeder en kind’ van Annemieke Tijsseling is door het publiek als beste uit de bus gekomen. Het schilderij is geschilderd in een vlotte stijl en een weloverwogen vlak- en kleurverdeling.
Ted Benschop, voorzitter van Stichting Kernhem, overhandigde de oorkonde en een geldbedrag.
Annemieke_Tijsseling_wint_publieksprijs
 
 
Geen onbekende in Lunteren
De bezoekers van de expositie konden punten toekennen aan de verschillende geëxposeerde kunstwerken. Annemieke scoorde met dit schilderij maar liefst 186 punten.
Annemieke is geen onbekende in Lunteren. Kortgeleden exposeerde zij haar werk in de ateliergalerie van Johan Timmers, waar zij ook schilderlessen volgt. Gerjo Hazeleger uit Lunteren, ook cursist bij Johan Timmers, volgde op de tweede plaats, met maar een klein verschil in aantal punten.
 
Vakjury
Naast de publieksprijs heeft een vakjury ook zijn oordeel gegeven en de 1ste prijs toegekend aan Tinie Kievith met haar schilderij getiteld: “Licht”. De tweede prijs ging naar Ingrid Verhoef met prachtig keramiek getiteld: “Columbus”. De derde prijs ging naar een geschilderd bosgezicht van Monique Smaak-Jansen.
 
De tentoonstelling is nog te bezichtigen tm zondag 18 januari. Geopend: zaterdag en zondag van 12.00 – 17.00 uur.