Nieuws
Zaterdag 23 maart is er het jaarlijkse voorjaarsconcert van muziekvereniging Excelsior Harskamp. Dit jaar is gekozen voor het thema: ‘Foute Party. Aan de hand hiervan is een gevarieerd programma vol zogenaamde ‘Foute’ muziek is samengesteld.
 
Bekende artiesten als Queen, George Baker en Andre Rieu zullen de revue passeren maar ook muziek uit onder andere Lord of the Dance en Grease mogen op deze avond natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zal de muziek begeleid worden door verschillende acts in de trend van de ‘Foute Party’ zodat u zich tijdens deze avond zeker niet zult vervelen.
 
Net als in 2018 zal het voorjaarsconcert plaatsvinden in ons clubgebouw ‘De Bioscoop’, Otterloseweg 10 te Harskamp. Het concert begint om 19:30 uur maar de zaal is al vanaf 19:00 uur geopend zodat u ruim de tijd heeft om een plekje te zoeken en de avond rustig te beginnen met een kopje koffie of een andere versnapering.
Het concert zal omstreeks 22:00 uur afgesloten worden waarna er de mogelijkheid is om gezellig na te praten onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek waarbij de ‘Foute Party’ nog even door zal gaan.
 
De entree is zoals u van ons gewend bent natuurlijk geheel gratis.
Muziekvereniging Excelsior hoopt van harte u allen te mogen verwelkomen tijdens ons voorjaarsconcert.