Nieuws
Een showroom met maar liefst [aantal] keukens in diverse stijlen; robuust, landelijk en modern. Stuk voor stuk uniek, daar is echt geen tweede van te vinden. Het enige wat de keukens gemeen hebben, is het feit dat ze ontworpen zijn door een vijftal gedreven en creatieve vakmensen met een gezonde dosis bedrijfstrots. Welkom bij Van Ginkel Keukens in Barneveld.
Van Ginkel Keukens gaat voor het maximale en dat merkt u als klant direct. De gezellige sfeer in het familiebedrijf omarmt u zodra u het pand binnenstapt. John van Ginkel, directeur: „Wij willen onze klanten ontzorgen en dat doen we van A-Z. De oude keuken wordt eruit gehaald, puin geruimd en onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat iedere keuken op en top wordt geleverd. Een lekkende kraan? Wij verzorgen de reparatie. Een koelkast vervangen? Van Ginkel Keukens levert een nieuwe. Door continu scherp naar je bedrijf te kijken en áltijd op zoek te zijn naar innovatie en optimalisatie kun je als bedrijf iets neerzetten. Van Ginkel Keukens is sterk van projecten tot aan luxe (woon)keukens.”
Compleet beeld
Een_Van_Ginkel_keuken-2
Robuuste houten keukens, keukens in landelijke stijl of strak en modern? Betonnen of luxe marmeren aanrechtblad? Cooker of stoomoven? De mogelijkheden zijn eindeloos. En met kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur van onder meer Miele, Bosch, Siemens of Atag heeft u gegarandeerd het beste in huis. In de showroom doen klanten eindeloos veel inspiratie op en zien daarbij niet alleen een keuken, maar ook een bijpassende tegelvloer, gestucte muren én de styling vanuit Eigenstijl Wonen.
Keuken centraal
De laatste jaren heeft zich een opvallende trend in keukenland voorgedaan. „De centrale plek in een woning is niet meer de woonkamer, maar de (woon)keuken. Dankzij een kookeiland heeft degene die verantwoordelijk is voor de maaltijd contact met andere gezinsleden of visite. Een wijntje wordt ook geregeld op die plek genuttigd. Daarnaast prikkelen de media consumenten op allerlei manieren om lekker en gezond te koken met verse en biologische producten.”
Jubileum
Op zaterdag 10 november viert Van Ginkel Keukens haar 60-jarig jubileum en pakt daarbij groots uit. Een gedeelte van de Marconistraat krijgt een metamorfose en verandert in een waar culinair woonfestival. „Hapjes, drankjes, patat, wijn, live-cooking én uiteraard heel veel moois voor het interieur worden in maar liefst veertien tenten gepresenteerd. Voor de kinderen organiseren we een kleurwedstrijd met prachtige prijzen en op de dag zelf kunnen zij koekjes bakken. Het belooft een geweldige dag te worden. Een jubileum zonder spetterende najaarsacties kan niet, dus ook daarin laat Van Ginkel Keukens in samenwerking met Eigenstijl Wonen van zich horen.”
Van Ginkel Keukens
Marconistraat 8, Barneveld