Nieuws
Een weekend vol activiteiten voor het hele gezin Op 7 en 8 januari organiseren studenten van ArtEZ samen met Museum Arnhem en het Kröller-Müller De Winterspelen. Tijdens De Winterspelen ga je als familie samen actief aan de slag in het museum. Het thema van dit jaar is ‘Waar breek jij je hoofd over?’
wnterspelen
Fantaseer met het hele gezin een spannend verhaal bij elkaar, beantwoord samen filosofische vragen die je brein laten borrelen, of schud het diepe denken van je af tijdens een potje kunstwerken-twister.
Ook in Museum Arnhem
Net als afgelopen jaren worden De Winterspelen georganiseerd door studenten van de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten Arnhem in samenwerking met het Kröller-Müller Museum. Dit jaar zijn De Winterspelen ook in Museum Arnhem op 7 en 8 januari.
Praktische informatie De Winterspelen
De Winterspelen zijn er voor gezinnen of opa’s en oma’s met (klein)kinderen vanaf 5 jaar.
Meedoen aan De Winterspelen is gratis voor iedereen met een geldig entreebewijs voor park en museum. Aanmelden is niet nodig.
De activiteiten vinden plaats op 7 en 8 januari, tussen 11.00 en 16.oo uur.
Korting voor kinderen
Tijdens De Winterspelen krijgen kinderen van 6 tot en met 12 jaar 50% korting op een toegangskaartje voor het park en museum. Het kinderkaartje met korting is alleen te koop bij één van de drie ingangen van het Park. Kinderen onder 6 jaar betalen geen entree.
Noot voor de redactie: meer informatie ontvangt u via Sylvia Gentenaar, telefoon 0318-596152, 06-12506816 of sylviagentenaar@krollermuller.nl. Beeldmateriaal: www.krollermuller.nl/beeldbank.
Het Kröller-Müller Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur, de beeldentuin sluit om 16.30 uur. Informatie: www.krollermuller.nl, Facebook.com/krollermuller, Twitter.com/krollermuller.
Hoofdbegunstigers: