Nieuws
Sinds vrijdag (20 oktober) kunnen professionals én particulieren in Scherpenzeel en omgeving voor verf en behang terecht in ‘De Verfhoek’. Deze is gevestigd in het voormalige sigarettenwinkeltje van Verwoerd aan de Dorpsstraat 247 in Scherpenzeel.
De winkel is zowel buiten en met name binnen fors opgeknapt van het donkere bruine interieur, is er de nodige verf aan te pas gekomen om er een fris en lichte winkel van te maken.
 
Eigenaar Jan van Kampen uit Ederveen: “Met ruim 30 jaar kennis op het gebied van verf en schildersbenodigdheden kan zijn klanten in de Valleiregio optimaal informeren over professionele verven als Boonstoppel, Global en Primaverf. De Verfhoek is daarnaast ook het adres voor behang, scan en renovlies.”
Inwoners uit Scherpenzeel en omgeving zijn van harte welkom om de winkel te komen bekijken. Speciaal voor de openingen zijn er in de eerste paar weken speciale aanbiedingen (zie www.verfhoekscherpenzeel.nl).
Klanten van De Verfhoek konden al jaren terecht in Ederveen, daar was het in de schuur, ‘Het Verfschuurtje’, maar vanaf nu dus in dit alom bekende winkeltje.
 
De formule van De Verfhoek richt zich op zowel de beginnende klusser als de ervaren vakman. Jan van Kampen helpt de klussers bij het maken van een keuze we denken en adviseren graag mee. Met als doel een goed eindresultaat en een tevreden klant die je als er weer wat te schilderen is je weer weet te vinden. Van belang is een goede prijs kwaliteit verhouding. Dankzij de jarenlange ervaring van Jan in de verfwereld is advies bij ‘De Verfhoek’ erg kundig.
 
De Verfhoek is op dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch is Jan (ook buiten openingstijden) bereikbaar via 06 1994 7695. De Verfhoek vindt u aan de Dorpsstraat 247 in Scherpenzeel.