Nieuws
Op 20 mei 2019 is het precies 50 jaar geleden dat Prinses Margriet woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom officieel opende. En dus vieren ze dit jaar feest bij ’s Heeren Loo! Samen met cliënten, hun familie, vrijwilligers, medewerkers en alle anderen die zich betrokken voelen bij onze organisatie. Bij De Hartenberg zijn ze trots op waar ze na 50 jaar staan en hoe ze dagelijks werken aan een inclusieve samenleving.
Vandaag de dag doen mensen met een verstandelijke beperking volop mee in de samenleving. Ook op De Hartenberg leveren bewoners een actieve bijdrage in hun wijk. En genieten ook bezoekers van al het moois dat De Hartenberg te bieden heeft.
De_Hartenberg_bestaat_50_jaar 
Nieuw uiterlijk voor ’s Heeren Loo
Dat mensen met een verstandelijke beperking nu volop meedoen, komt ook terug in de nieuwe huisstijl die ’s Heeren Loo vandaag landelijk lanceert. In het nieuwe logo staat de relatie tussen de cliënt, verwant en zorgprofessional symbolisch weergegeven; zij houden elkaar samen vast en vormen één geheel met ieder zijn eigen kleur en nuances.
Regiodirecteur Anke Visserman: “Elke dag helpen wij om de dromen en wensen van onze cliënten te realiseren. Zorgprofessionals werken hiertoe intensief samen met cliënten en hun verwanten. Deze samenwerking is het kloppend hart van onze organisatie. Dit wilden we ook graag terugzien in ons logo.”
 
Met de nieuwe huisstijl wil ’s Heeren Loo haar zichtbaarheid en herkenbaarheid verder vergroten. Dit is van belang om het onderscheid te maken in een zorgmarkt met vele aanbieders.
Anke Visserman: ”We willen mensen met een beperking, hun ouders en naasten een helder beeld geven over onze ondersteuning. Er is zoveel mogelijk; ondersteuning thuis, logeren, dagopvang, wonen en werken in een gewone woonwijk of op een woonzorgpark. Ons aanbod blijkt nog niet altijd bekend te zijn. Ook willen we graag zorgprofessionals beter laten kennismaken met ’s Heeren Loo en hen laten zien wat voor mooi en uitdagend werk zij bij ’s Heeren Loo kunnen doen.”
 
In de loop van 2019 worden diverse uitingen aangepast. De nieuwe website www.sheerenloo.nl is vandaag gelanceerd.