Nieuws
Tweede Paasdag, 22 april, vanaf 10.00 uur, houdt stichting ‘Koresh’ weer haar jaarlijkse conferentie in Het Ontmoetingshuis, Veenendaal-Oost. Ook dit jaar staat het programma weer geheel in het teken van Israël vooral in het licht van de Bijbelse profetieën.
 
Het wordt een feest met de prachtigste Israëlische lofprijsliederen o.l.v. de bekende zangeres Talitha Nawijn (Pinksterconferentie van Opwekking en “Nederland zingt”). Natuurlijk is de talentvolle Gwendolyn Lauricella (dwarsfluit) er weer bij, evenals Tomas Sagström (viool).
 
De sprekers zijn bijzonder goed bekend met Israël: Ruth Shaked (een Nederlandse van geboorte) woont al jaren in Jeruzalem en Stef Looijen woonde daar vroeger. Zij spreken met ervaring en autoriteit over Israël, alsmede wat gelovigen kunnen verwachten aangaande de ontwikkelingen die nu plaatsvinden. U hoort zeker weer nieuwe gezichtspunten. Een mooie besteding van uw Tweede Paasdag!
 
Voor iedereen wordt een lunch verzorgd en kinderen zijn welkom.
Er is een stand zijn met Israël producten. Toegang gratis, wel een collecte t.g.v. Israël. Einde conferentie: 16.00 uur. Aanmelden via: www.koresh.nl