Nieuws
Vrijdag 18 november en zaterdag 19 november geven de ‘Shanty Zangers Ede’ een concert voor donateurs, fans en andere belangstellenden. Beide concerten beginnen om 20.00 uur in Zalencentrum Floor, Dorpsstraat 36 in Lunteren.
Concerten_Shanty_Zangers 
De twee Concerten voor donateurs en overige fans van ‘Shanty Zangers Ede’ bij Floor in Lunteren zijn al jaren het absolute hoogtepunt van alle optredens van dit koor. Het shantykoor telt ongeveerveertig zangers. Ze worden begeleid door het eigen orkest met accordeonisten, fluitist, gitarist en een slagwerker. Het geheel staat onder leiding van dirigent Piet van den Brink.
 
Kaarten à € 8,50 kunt u bestellen bij Henk Brugman, tel. 0318 616560 of via de mail: donateurs@shantyzangersede.nl. Op de avonden zelf kunt u ook aan de kassa een kaartje kopen maar dan is er wel de kans dat het uitverkocht is.
 
Nieuwe zangers zijn overigens welkom bij het koor. Houdt u van zingen en wilt u een keer een repetitie op woensdagavond bijwonen? Belt u dan naar genoemd nummer of kijk op shantyzangersede.nl waar alle informatie te vinden is over Shanty Zangers Ede.