Nieuws
Op zondag 30 augustus (aanvang 14.30 uur) wordt in het auditorium van het Kröller-Müller Museum een concert verzorgd door deelnemers aan de ‘Masterclass Apeldoorn’. In de week van 24 tot en met 30 augustus worden masterclasses kamermuziek gegeven door topmusici van internationale reputatie, in Theater en congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Hieraan nemen zo'n 40 jonge getalenteerde muziekstudenten uit vele landen deel. Zowel deelnemers als docenten geven op diverse plaatsen in Apeldoorn en omgeving concerten.
masterclass_apeldoorn
De volgende masters verzorgen de lessen: Ásdís Valdimarsdóttir (altviool), Philippe Graffin (viool), Gary Hoffman (cello) en Charles Neidich (clarinet).
 
Het concert wordt georganiseerd door de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn en is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.
 
Het programma en de uitvoerenden worden bepaald tijdens de Masterclassweek. Meer informatie vindt u op de website www.masterclass-apeldoorn.nl.