Nieuws
In de week van 24 tot en met 30 maart vindt de huis-aan-huis collecte van de ZOA plaats. Met de opbrengst van de collecte kan de ZOA mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Je moet er niet aan denken dat je door een oorlog of een natuurramp alles kwijtraakt!
 
Toch overkomt dit ieder jaar tienduizenden mensen. De medewerkers van ZOA vangen hen ter plekke of in een buurland op en helpen daar de mensen met de meest noodzakelijke goederen.
Zo werkt ZOA bijvoorbeeld met kinderen die lijden onder de burgeroorlog in Jemen, jongeren die gevlucht zijn uit Eritrea en Rohinya-gezinnen in Myanmar. ZOA helpt hen met voedsel, schoon drinkwater en (tijdelijk) onderdak. Ook na een ramp blijft ZOA om te helpen totdat de mensen weer op eigen kracht verder kunnen.
 
Bent u op het moment van de collecte niet thuis of heeft u geen geld in huis, dan kunt u ook doneren door ‘ZOA’ te sms’en naar 4333 (eenmalig €1,50).
Wilt u zich aanmelden als collectant, dan vragen wij u voor 12 maart contact op te nemen met Hilde Berends (tel 06 – 44 51 00 25) of Ineke van Eijsden (tel 06 – 48 12 99 45)