Nieuws
Sinds 2011 is een team van thuiszorgorganisatie Buurtzorg werkzaam in Lunteren en wijde omgeving. Het werkgebied bevat naast Lunteren ook de dorpen De Klomp en Ederveen en het buurtschap De Valk.
Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die werkt met kleine zelfsturende teams, en levert thuis zorg op maat als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen en daar ondersteuning bij nodig hebt. De medewerkers helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals injecties geven of wondverzorging. Buurtzorg levert ook palliatieve zorg in de laatste fase van het leven.
Buurtzorg Lunteren heeft de afgelopen jaren een dusdanige groei doorgemaakt dat nu het tijdstip is aangebroken om een nieuw Buurtzorgteam in Ederveen te starten.
buurtzorg_ederveen 
Vanaf 7 maart zal Buurtzorg ook vanuit Ederveen werkzaam zijn, en wel in Ederveen, De Klomp, en het westelijk gedeelte van Lunteren, Rondweg, Klomperweg en Boslaan. Telefoonnummer: (06-12044134)
Het nieuwe Buurtzorgteam, dat Buurtzorg Ederveen-Lunteren zal gaan heten, is gevestigd aan het Marktplein 8 te Ederveen, aan hetzelfde plein als het gezondheidscentrum aldaar.
De vestiging van het huidige, bestaande team blijft in het Gezondheidscentrum aan de Barneveldsweg 11 i te Lunteren, (tel nummer 06-30112301), maar krijgt wel een nieuwe naam: Buurtzorg Lunteren De Valk.