Nieuws
Vrijdag 17 mei, om 18:45 uur, opent burgemeester dr. J.W.A. van Dijk officieel de nieuwe locatie van Orgelmakerij Noorlander tijdens een feestelijke ceremonie. Aansluitend aan deze opening en op zaterdag 18 mei is er Open Huis bij Orgelmakerij Noorlander.
Nieuwe_locatie_Orgelmakerij_Noorlander 
Orgelmakerij Noorlander is verhuisd naar een nieuwe locatie! Om aan de hoge wensen van haar muzikale klanten te kunnen blijven voldoen, heeft dit bedrijf een mooie stap gezet van schuur naar schoonheid. Dit heeft geleid tot een moderne productiehal, een inpandige concertzaal, een compleet uitgeruste oefenruimte en stijlvolle kantoren.
Deze belangrijke gebeurtenis en het feit dat Orgelmakerij Noorlander dit jaar 10 jaar bestaat, willen ze graag samen met u vieren. U wordt van harte uitgenodigd bij deze officiële opening, om 18:45 uur, aanwezig te zijn. Ook bent u aansluitend van harte welkom op het Open Huis vrijdagavond 17 mei tot 21:30 uur of zaterdag 18 mei van 10:00 tot 15:00 uur aan de Pascalstraat 10 in Barneveld.
Het belooft een feestelijk evenement te worden, waarbij er activiteiten en muzikale momenten voor jong en oud worden georganiseerd
 
De instrumenten van Orgelmakerij Noorlander B.V. zijn uitgerust met de revolutionaire techniek ‘Hauptwerk’. Kerkorgels van over de hele wereld klinken middels deze software bij mensen in hun eigen woonkamer in een meubel op maat. Wat 10 jaar geleden begon als een kleine eenmanszaak, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met klanten uit de Verenigde Staten tot Nieuw-Zeeland.
Bezoekers kunnen in de nieuwe showroom zelf plaatsnemen achter de orgels om de levensechte kerkorgelklanken te ervaren. Op de website (www.noorlanderorgels.com) vindt u meer informatie en een breed aanbod van klankvoorbeelden.