Nieuws
 Zorg dat je er als de kippen bij bent! Zaterdag 9 mei wordt de jaarlijkse Motor en bromfietsbeurs weer gehouden. Bijna 100 standhouders komen naar Barneveld. De beurs is ook dit jaar zowel binnen als buiten. Op de beurs is van alles te vinden op het gebied van Oldtimer motoren, bromfietsen, onderdelen, hulpmotoren en documentatie. Onder de standhouders zijn onze vertrouwde gezichten, maar er zijn ook weer nieuwe verkopers op de markt.
Wat is er te koop?
Natuurlijk zijn er veel merken te vinden: van BSA tot BMW en van Batavus tot Zundapp. Het is alleen al mooi om alle stands met motoren, bromfietsen en onderdelen te zien staan. Tevens zijn er ook documentatie en accessoires te vinden. Ook zijn er bijvoorbeeld helmen en bijzonder gereedschap te koop.
 
Waar is de beurs?
Het officiële adres is Baron van Nagelstraat 158 in Barneveld. Vanaf de snelweg A1 is de route duidelijk aangegeven. Volg de pijlen. Parkeren is zaterdag gratis. Dat kan onder meer in het Transferium bij station Barneveld Noord, dit is vlak bij de beurs vanaf de achter uitgang op loopafstand.. De entreeprijs is 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen bij ons gratis naar binnen.