Nieuws
Vrijdag 11 mei (de dag na Hemelvaartsdag) is er weer een gezellige ‘Boerenerfmarkt’ bij plattelandswinkel ’t Schuurtje in De Valk.
Zoals altijd is er weer van alles te doen en te beleven. Kortom: genoeg voor een paar gezellige uurtjes! Lekker snuffelen in onze plattelandswinkel, genieten van een gratis rit in de huifkar, een interessante demonstratie van stoommachines en een kijkje in een bijenkast en nog veel meer!!!
 
Er zijn weer veel kramen met o.a. brocante, kinderkleding, franse zeep en stoffen, haaraccessoires, Jemaco, tupperware, aloë vera en bijenproducten, leuke cadeauartikelen, tweedehands spullen en speelgoed, L-jewel (handgemaakte sieraden), Creatieve spulletjes, parfum, Israëlprodukten, hoeden, tweedehands boeken, prachtige schilderstukken van Ad van Veen en kijk verder zelf maar.
 
Ook kunnen de kinderen weer deelnemen aan diverse workshops, zoals cupcakjes maken en versieren en knutselen.
Tevens kunt u de overheerlijke oliebollen van ’t Schuurtje weer proberen onder het genot van een kop koffie. De keurslager wil u ook nog van alles laten proeven en wat u zeker niet moet missen is het nieuwe streekijs, bereid door ‘IJs van Co’!
En wat dacht u, na afloop, van een gezellige wandeling op het platteland?
 
De Plattelandswinkel is het startpunt van het Valkse klompenpad. Of gewoon een gezellige wandeling over het Wekeromse zand en de ijzertijd boerderij bekijken.
Het kan allemaal. Kom daarom 11 mei naar de Valk en laat u verassen!
De markt is van 10.00 uur – 16.00 uur en de winkel is tot 21.00 uur open.