Nieuws

Sportservice Ede start per 1 december een beweegspreekuur voor iedereen in Lunteren en Wekerom.
Iedere maandag van 13:00 tot 15:00 uur wordt er in de ontmoetingsruimte van het Westhoffhuis in Lunteren een beweegspreekuur georganiseerd.
In Wekerom is dit op iedere dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur in de ontmoetingsruimte van het Kulturhus.
Tijdens het beweegspreekuur bent u van harte welkom met al uw vragen over sport en bewegen.

Uit de ervaring die Sportservice heeft opgedaan in Ede, blijkt dat mensen het erg op prijs stellen om hun sport- of beweegvraag op een gemakkelijke manier te kunnen stellen. Om dit toegankelijker te maken voor de inwoners van de buitendorpen (Lunteren, Ederveen, de Klomp, de Valk, Wekerom, Harskamp en Otterlo), hebben buurtsportcoaches Annelies van Gelder en Jannet van de Pol besloten om ook in Lunteren en Wekerom een beweegspreekuur te starten.
Op deze manier hopen zij nog meer in contact te komen met de bewoners van de buitendorpen. Dit om meer mensen in beweging te krijgen, hen te helpen met vragen of eventueel te starten met een nieuw beweeg – of sportaanbod.

Heeft u een vraag?
Iedere maandag bent u van harte welkom en is buurtsportcoach Annelies van Gelder tussen 13:00 en 15:00 uur aanwezig in de ontmoetingsruimte van het Westhoffhuis in Lunteren om u vragen te beantwoorden. Ook op andere momenten is Annelies bereikbaar voor vragen of meer informatie via 06 52 67 78 92 of annelies.vangelder@sportservice-ede.nl.

Iedere dinsdag bent u van harte welkom en is buurtsportcoach Jannet van de Pol tussen 10:00 en 12:00 uur aanwezig in de ontmoetingsruimte van het Kulturhus in Wekerom om u vragen te beantwoorden. Ook op andere momenten is Jannet bereikbaar voor vragen of meer informatie via 06 46 09 69 06 of jannet.vandepol@sportservice-ede.nl.