Nieuws
De benefietvoorstelling in het Cultureel Centrum van De Hartenberg van Musicalgroep Ongewoon Gaaf was een geslaagde voorstelling, waar maar liefst €3605,- is opgehaald voor nieuwe microfoons voor de musicalgroep Ongewoon Gaaf. In totaal zijn ruim 100 mensen naar de benefietvoorstelling gekomen.
 
Het initiatief is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Achterberg Schilders en Zorggroep ’s Heeren Loo. Art Achterberg (eigenaar Achterberg Schilders) deed dan ook samen met Anke Visserman (regio-directeur ’s Heeren Loo) het openingswoord. Vervolgens hebben de spelers van Ongewoon Gaaf een aantal scenes uit de musical Pipi Langkous laten zien. Gevolgd door een stuk uit ‘Roodkapje’ en ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’.
Benefietvoorstelling_Ongewoon_Gaaf_zeer_geslaagd 
Volgens Joke de Jong (’s Heeren Loo) is het opgehaalde bedrag goed voor zeker 10 nieuwe microfoons. De musicalgroep werkt al geruime tijd met oude geluidsapparatuur, waardoor spelers niet altijd goed te horen zijn. Dankzij de benefietvoorstelling is dit probleem voor de toekomst verholpen.
 
Bij musicalgroep Ongewoon Gaaf spelen mensen met een verstandelijke (of fysieke) beperking de hoofdrol. Ondersteuning in (decor)materialen en extra vrijwilligers zijn altijd van harte welkom bij de musicalgroep. Op www.ongewoongaaf.nl is meer informatie te vinden over Ongewoon Gaaf.