Nieuws
Zaterdag 20 juni, van 10.00-16.00 uur, is het feest op het landgoed Kernhem! Kom het landschap en de boerderijen verkennen. Door middel van hapjes, drankjes is er voor iedereen wat te doen. Kom en geniet wat het landschap te bieden heeft!
 
Iedereen is van harte welkom op landgoed Kernhem. Er is muziek en dans, activiteiten voor de kinderen, informatie over de exposities in huize Kernhem, een markt van Groei & Bloei en een open dag op de boerderijen. Natuurbeheerders van de gemeente Ede informeren over het dagelijks beheer van het landgoed en de bossen.
Aan de inwendige mens is ook gedacht: streekproducten, producten uit de eigen moestuin, Brandrode Kaas, pannenkoeken en nog veel meer.
 
Landgoed Kernhem is één van de oudste landgoederen van ons land en bestaat al 600 jaar. Ontdek en beleef de historie, cultuur, sfeer en de smaak van landgoed Kernhem!
De gemeente Ede heeft het herstelplan voor het landgoed grotendeels uitgevoerd. Zo is huize Kernhem beter zichtbaar geworden en kunt u vanaf de N224 ver over het landgoed uitkijken.
``De bedrijven en instellingen organiseren deze dag. Landgoed Kernhem is een bijzonder gebied voor Ede en dat willen we ook laten zien op de landgoeddag``, zegt Bert Budding van gemeente Ede, beheerder van dit landgoed,
 
U bent welkom van 10.00-16.00uur aan de Kernhemseweg 7 in Ede. Gratis entree en er is voldoende parkeergelegenheid.
Kijk voor meer informatie op www.landgoeddag.nl of www.huiskernhem.nl