Nieuws
Schietvereniging Soranus organiseert voor de vijftiende keer de Bedrijfsschietcompetitie Luchtgeweer. Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen en families in de omgeving van Wekerom, mogelijk om op aangename wijze kennis te maken met de schietsport.
Geschoten wordt uitsluitend met de door S.V. Soranus ter beschikking gestelde luchtgeweren, staand vrije hand, 20 schoten per schutter (M/V). Elke schutter zal ter plaatse worden bijgestaan door ervaren schutters van de schietvereniging. Kennis van het schieten is daarom niet nodig.
 
De wedstrijdavonden zijn de dinsdagen 13 oktober, 10 november, 12 januari 2016 en 9 februari 2016. In de derde ronde wordt op de kleinere geweerkaarten geschoten en in de andere rondes op de grotere pistoolkaarten. De wedstrijden worden georganiseerd in onze accommodatie te Wekerom.
 
Men kan zich inschrijven met één, of meer teams van 3, 4 of 5 personen. De drie hoogste scores tellen. Dus met meer personen, iets meer kans!
Indien men wil deelnemen aan de Bedrijfsschietwedstrijd, kijk dan op www.soranus.nl voor het inschrijfformulier en het reglement. Voor inlichtingen kan met mailen via soranus@live.nl  of bellen met Annie Groeneveld 0318-483732.