Nieuws
Schietvereniging Soranus organiseert voor de zestiende keer de Bedrijfsschietcompetitie Luchtgeweer. Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen en families in de omgeving van Wekerom, mogelijk om op aangename wijze kennis te maken met de schietsport.
 
Geschoten wordt uitsluitend met de door S.V. Soranus ter beschikking gestelde luchtgeweren, staand vrije hand, 20 schoten per schutter (m/v). Elke schutter zal ter plaatse worden bijgestaan door ervaren schutters van de schietvereniging. Kennis van het schieten is daarom niet nodig.
 
De wedstrijdavonden zijn de dinsdagen 11 oktober 2016, 8 november 2016, 10 januari 2017 en 14 februari 2017. In de derde ronde wordt op de kleinere geweerkaarten geschoten en in de andere rondes op de grotere pistoolkaarten. De wedstrijden worden georganiseerd in onze accommodatie te Wekerom.
 
Men kan zich inschrijven met één, of meer teams van 3, 4 of 5 personen. De drie hoogste scores tellen. Dus met meer personen, iets meer kans! Indien men wil deelnemen aan de Bedrijfsschietwedstrijd, kijk dan op www.soranus.nl voor het inschrijfformulier en het reglement. Voor inlichtingen kan met mailen via soranus@live.nl of bellen met Annie Groeneveld 0318-483732.