Nieuws
Tijdens de Museumronde van Art Rocks treden tien halve finalisten live op bij het kunstwerk waar zij een lied voor maakten. Daarnaast zal Art Rocks ambassadrice Cata.Pirata haar Art Rocks nummer live spelen. De optredens zijn op 11 december, verspreid over de dag van 12.30 tot 17.00 uur.
Vakjury kiest De halve finalisten van het Kröller-Müller Museum zijn: Arianne, Averechtz, Clown, FALT, Fdez, Kaoutar, Tom Strik, UUSI, Lowell’s Guards, Angela van Leeuwen. Tijdens de halve finale speelt elke halve finalist meerdere malen zijn soundtrack bij het kunstwerk dat hem inspireerde. De kunstwerken die zij kozen zijn: Caféterras bij nacht van Vincent van Gogh, De wraak van de nar Hop-Frog van James Ensor, Compositie 10 in zwart wit van Piet Mondriaan, Meneer Jacques van Oswald Wenckebach, Forme rumore di motociclette, van Giacomo Balla en Uiltje van Pablo Picasso.
AR_FB_kroller_lr
In deze museumronde kiest een vakjury één act die doorgaat naar de finale in poppodium Paradiso.
Bezoekers stemmen mee
Als bezoeker van de Museumronde mag je, naast een online stem, nóg een keer stemmen op jouw favoriet. Deze 'fysieke' stem telt dubbel, dus dubbel zoveel reden om naar de museumronde te komen om jouw favoriet te steunen!
Alle liedjes van de halve finalisten zijn te horen op de website van Art Rocks. Hier kan nu al gestemd worden.
 
Informatie www.krollermuller.nl , Facebook.com/krollermuller,