Nieuws
Op 6 en 7 januari organiseren studenten van ArtEZ samen met ‘Erfgoedcentrum’ in Rozet en het ‘Kröller-Müller’ De Winterspelen. Tijdens De Winterspelen ga je als familie samen actief aan de slag in het museum. Het thema van dit jaar is ‘Blind zien’.
Speel pictionary met walkie talkies, werk samen aan een gigantisch kunstwerk van tape of spreid je filosofeerkleedje in een van de museumzalen voor een goed gesprek. Het wordt een feest voor alle zintuigen!
 
Praktische informatie
De Winterspelen zijn er voor gezinnen of opa’s en oma’s met (klein)kinderen vanaf 5 jaar.
Meedoen is gratis voor iedereen met een geldig entreebewijs voor park en museum. Aanmelden is niet nodig.
De activiteiten vinden plaats op 6 en 7 januari, tussen 11.00 en 16.oo uur.
 
Ook in Erfgoedcentrum in Rozet
Net als afgelopen jaren worden De Winterspelen georganiseerd door studenten van de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten Arnhem in samenwerking met het Kröller-Müller Museum. Dit jaar zijn De Winterspelen ook in Erfgoedcentrum in Rozet op 6 en 7 januari.
Noot voor de redactie: meer informatie ontvangt u via Sylvia Gentenaar, telefoon 0318-596152, 06-12506816 of sylviagentenaar@krollermuller.nl
 
Het Kröller-Müller Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur, de beeldentuin sluit om 16.30 uur. Informatie: www.krollermuller.nl, Facebook.com/krollermuller, Twitter.com/krollermuller.
Hoofdbegunstigers: