Nieuws
Er vinden weer enkele activiteiten plaats bij de Petrakerk aan de Lunterseweg 25 Ede.
Donderdag 17 maart wordt er een tweedehands dames- en kinderkledingbeurs gehouden. Men vindt er de mooiste kleding voor kleine prijsjes. Er zijn twee verkoopmomenten, namelijk: tussen 09.00 en 10.30 uur en tussen 19.00 en 20.30 uur. U bent er van harte welkom!
 
Zaterdag 19 maartPassieavond
De Passietijd (de laatste twee weken voor Pasen) is begonnen. Een aantal toonaangevende componisten zoals Bach en Händel heeft schitterende (oratorium)werken gecomponeerd rondom de Passietijd.
 
Zaterdag 19 maart zal gemengd koor Preludium uit Woerden, ondersteund door Instrumentaal Ensemble Intermezzo, onder leiding van Leo R. Mauritz passiemuziek ten gehore brengen. Op het programma staan onder meer delen uit The Messiah van G.F. Händel en cantate BWV 95 van J.S. Bach: 'Christus, der ist mein leben'.
De organist is Arjen J.A. Uitbeijerse. De solisten zijn: Marleen van Aalst (sopraan), Hilde de Vaal-Den Ouden (alt) en Arjen J.A. Uitbeijerse (tenor) en Emil van den Berg (bas).
 
De avond begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Er wordt gecollecteerd voor de bestrijding van de onkosten en de aflossing van het kerkgebouw. Petrakerk, Lunterseweg 25, Ede.